Zumba® Fitness – Želite se dovesti u top formu, a da se pritom super zabavite? Vrući ritmovi, pozitivna energija i fenomenalna ekipa – sve vas to čeka na našem Zumba® Fitness programu!

U Zumba® Fitness programu smo potpuno posvećeni pokretu i osjećaju koji nam on pruža. Izražavamo sreću, zadovoljstvo i uzbuđenje i izbacujemo neugodne emocije i negativnu energiju. Tako postižemo psihičku ravnotežu, osjećamo se bolje i značajno podižemo kvalitetu života!

KAKO JE NASTAO ZUMBA® FITNESS?

Sasvim slučajno! Kao aerobik instruktor, u svojoj rodnoj Kolumbiji, Alberto Beto Perez doživio je neočekivani preokret jednog sudbonosnog dana sredinom 90-ih kada je trebao održati sat aerobika i shvatio da je zaboravio svoj CD sa glazbom. Tada je iz auta zgrabio CD s latino glazbom i počeo improvizirati plešući baš kao što bi to radio u klubu..

Spontano je stvorio novu vrstu fitness-a, u kojem se prepuštate glazbi, umjesto dosadnog brojanja koraka. Pozitivna energija ispunila je prostoriju, a ljudi se nisu mogli prestati smijati. Njegovi polaznici su bili oduševljeni!

Tog dana rođen je Zumba® Fitness, a Beto nije ni sanjao da će se iz njegovog gafa roditi svjetski fitness fenomen!

Danas je Zumba® najrašireniji  i najpopularniji fitness program u svijetu koji svakodnevno vježba oko čak 15 milijuna polaznika u više od 150 zemalja svijeta.

KOME JE NAMIJENJEN?

Za sve koji traže efikasan trening, vole plesati i žele se pri tome dobro zabaviti. Program je namijenjen svim dobnim skupinama – neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li ikakvog ili pak nikakvog iskustva, bili muško ili žensko…

Ovaj program je osmislio muškarac pa ne vidimo razloga zašto bi se ograničili samo na ženski spol.

Zumba® nema granica!

ZAŠTO JE ZUMBA® FITNESS TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH?

Zato što je savršena kombinacija vježbi i zabave! Vrlo je učinkovit za održavanje kondicije, smanjenja potkožnog masnog tkiva i što je najbitnije – vrlo je zabavan!

Atmosfera na treningu je uvijek pozitivna, vesela i energična – zbog toga ćete se osjećati kao da ste došli na party, a ne na trening. To je ujedno i jedna od prednosti Zumba® – toliko je dinamično i zabavno, da nećete ni primijetiti da vam uz vježbanje vrijeme prolazi!

Garantiramo da već nakon par treninga postati pravi Zumba ovisnik – jer ćete se osjećati sjajno, ispunjeno i zadovoljno, a uz to ćete trošiti kalorije, plesati i vježbati!

PRINCIP RADA I CILJ PROGRAMA

Princip je jednostavan – zabavom do rezultata!

Dinamičan intervalni trening koji kombinira plesne korake sa fitness varijantama. Plesni koraci koji se koriste: salsa, reggaeton, cumbia i merengue, ali i tango, bachata, calypso, belly dancing, hip-hop, rock&roll, twist, dancehall, samba, lambada, cha-cha-cha, flamenco i quebradita.

 

Zumba® na zabavan način pozitivno utječe na vaše zdravlje:

 • povećanje aerobnog kapaciteta
 • pozitivan utjecaj na kardiovaskularni i pulmonalni sustav
 • povećanje fleksibilnosti
 • povećanje mišićne snage i izdržljivosti
 • smanjenje potkožnog masnog tkiva
 • poboljšanje koordinacije
 • poboljšanje osjećaja za ritam
 • smanjenje stresa
 • poboljšanje zdravlja
 • bolje raspoloženje

Zumba® djeluje na sve skupine mišića, čine ih vretenastim i čvrstim – jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura, ruke, ramena, leđa i prsa.

Glavni zadatak je dobro se zabaviti, izbaciti negativnu energiju, napuniti se pozitivnim energijama, osjećati se dobro i zadovoljno u svom tijelu!

RASPORED

Program se provodi u ponedjeljka, utorak i četvrtak prema sljedećem rasporedu:

 • Ponedjeljak, utorak i četvrtak: 20:30 – 21:30

Mjesečna članarina ovisi o broju dolazaka u tjednu pa tako možete izabrati jednu sljedećih opcija:

Dođite već danas na prvi trening i uvjerite da je Zumba®  najbolja kombinacija zabave i fitnessa! 

Veselimo se zajedničkom vježbanju i druženju uz Zumba® Fitness!

Imate nedoumice, upitnike iznad glave, kako i što napraviti za prvi dolazak, slobodno nas nazovite, pišite ili jednostavno posjetite u klubu.

Kontakt: +385 91 2511 686